VSI MODELI

0

Dobrodošli v naši kategoriji 'VSI MODELI.'


Pri nas se osredotočamo na izdelavo najkakovostnejšega moškega in ženskega spodnjega perila, ki ga šivamo prav v Kranju.
Naši izdelki so rezultat strastnega dela, inovacij ter vrhunske obrti. Ponosni smo na raznoliko ponudbo, ki vključuje vse modele perila, ki jih iščete.
Ne glede na vaše želje in potrebe boste tukaj našli popoln izbor.

Kupujte z zaupanjem in se prepustite udobju, ki ga prinašajo naši vrhunski modeli.

V majica z dolgimi rokavi

Izberite našo vrhunsko majico z dolgimi rokavi, zasnovano posebej za ženske. Izdelana je iz mehkega bombaža, ki zagotavlja udobje in trajnost. Vsaka majica je pozorna ročna izdelava v družinski šivalnici v Kranju, kar poudarja unikatnost vsakega kosa. Elegantno oblikovan izrez in letvica ob vratu dajeta tej majici klasičen in prefinjen videz, zaradi česar je primerna tako za dnevne kot večerne...

17,90 €
ZUYA Bambus majica z dolgimi rokavi ZUYA Bambus majica z dolgimi rokavi
  • Samo na spletu

Bambus majica z dolgimi rokavi

Izberite naravno udobje z našo bambus majico z dolgimi rokavi, izdelano v Kranju iz evropskih materialov. Ta majica združuje eleganco in trajnost bambusovih vlaken ter visoko kakovostno izdelavo v Evropi. S svojimi edinstvenimi lastnostmi bambusa, vključno z mehkobo, zračnostjo in ekološko prijaznostjo, bo ta majica postala vaša najljubša izbira za vsakdanje udobje in slog.

23,90 €