DOSTAVA

Dostava naših izdelkov na vaš naslov poteka preko Pošte Slovenije ali GLSa. Za uspošno dostavo potrebujemo vaše podatke (Ime in Priimek, Naslov, tel. št.). V kolikor kurir ni uspel dostaviti paketa, vam moramo zaračunati strošek dostave in vračila.

6. ODSTOP OD NAROČILA, VRAČILO BLAGA IN REKLAMACIJE

 

Odstop od naročila ali vračilo.

Kupec ima pravico vrniti artikle v roku 14 dni po prejetju artiklov z originalnim računom. V primeru vračila artiklov nam to, prosimo, sporočite v roku 14 dni pisno na e-naslov: shop@zuya.si. Kupec mora nato v roku 14 dni vrniti artikle nerabljene, nepoškodovane, količinsko nespremenjene in v originalni embalaži ter priložiti kopijo originalnega računa na naslov:

ZUYA SHOP

Šuceva ul. 23

4000 Kranj

Slovenija

s pripisom: spletna prodaja.

Kupec lahko kupljene artikle vrne tudi na enem od prodajnih mest.

 

Kupnina se vrne na transakcijski račun (TRR) kupca, zato mora kupec podjetju sporočiti tudi transakcijski račun za vračilo plačila ali kupnine. V primeru, da je bila kupnina prejeta preko PaPal, v tem primeru se tudi kupnina vrne na kupčev PayPal račun. Vračilo plačila ali kupnine mora podjetje opraviti takoj, ko je to mogoče, najpozneje pa v 14 dneh po prejemu blaga in pisnega sporočila o odstopu od pogodbe.

Stroške vračila blaga krije kupec.

Izdelkov, narejenih po meri, s potiskom, vezenjem ali drugim popravilom po želji kupca, ni mogoče vrniti ali zamenjati.

Vračila/paketi prejeti z odkupnino bodo zavrnjena.

 

VRAČILO ARTIKLOV ZARADI STVARNE NAPAKE

Kupec lahko zaradi stvarne napake artikle reklamira v roku dveh let od nakupa artiklov. Če se na artiklih v roku dveh let pokaže stvarna napaka, kupec lahko najpozneje v dveh mesecih artikle s stvarno napako reklamira.

 

Prodajalec bo v petih delovnih dneh po pisnem sporočilu kupca potrdil prejem reklamacije in mu sporočil, kako bo potekal postopek obravnave reklamacije.